11 december, 2008

Sve po mom


Z mojimi prvimi resnimi plavalnim zamahi, kjer nisem zaradi čepkov in dioptrije nič videla in slišala, so mi Jinx zlezli pod kožo s komadom Tamo gde je sve po mom. Potem so me dolgo časa pustili čakat, ampak jaz sem še vedno vztrajno jogala po Golovcu na njihove komade. Pa so me lani spet veselo presenetili in mi z novim albumom Na zapadu dali material za nabirat nove kilometre.
Pa sem se mogoče ravno zato zdej, ko leno zanemarjam svoje migoritenje (moj mp3 player pa itak kratkočasi bogsigavedi katerega peruanca) končno (in sramotno priznam, da prvič) spravila na njihov koncert. S svojo najljubšo se mi po domače povedalo kar malo utrgalo in se ne spomnim, na kerem koncertu sem se nazadnje imela tok fajn. Pevka je itak očara s svojim glasom in seksi frizro, edina pomanjkljivost koncerta je bila v moji evforiji ta, da ga je blo prehitro konc.
Fajn muska in fajn družba sta res ta prav recept za nafilat baterije, ki jih bom očitno za tale konec decembra še kar rabila. Je pa res, da se podobnih polnjen še veliko obeta, začenši že danes z Dan D... Trikrat hura za veseli december!


3 komentarji:

andrejV pravi ...

Tvoj novi mp4 player pa se kratkocasi v moji sobi nekje na Kitajskem...in se lepsi je...crne barve s sijocim enkranckom ;)

Cez slab teden pa bo ze srecal svojo novo lastnico, ki ga izjemno tezko pricakuje :D

Simona pravi ...

Wiiiii! Komaj ga že čakam. A slušalkice so tud črne?

andrejV pravi ...

Zal ne...slusalke so zal bele...lahko pa vzamema spraj in jih pobarvama na crno...ali pa skocim na fake market in najdem kake crne zate...sporoci, ce jih hoces.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails