16 avgust, 2009

Doma

Doma se zdaj vse odvija s svetlobno hitrostjo. Ampak mi je všeč. Tud služba mi diši in celo pospravit stanovanje je bilo zabavno. Malo težje je po 7000 presedenih in prevoženih kilometrih jih 7 odteči :) Treba je povohat še letošnji Trnfest (čeprav ni slišat nič posebno navdušujočega od tam), pa še kakšna kulturna stvar ne bi škodila. Dela, športa in zabave je torej v izobilju. Obdelavo vseh mogočih slik (ja tudi tistih rešenih iz povarjene spominske, wiii) pa mirne duše prepustim komu drugemu.

Končana je tudi nagradna igra. Žal so vse stave na račun zvedništva odpadle, ker sem pozabila doma puder in barvico za oči in me je bilo tako sram it v LA :) So me pa definitivno nasmejali Sašini predlogi, ki si je z nimi prislužila McDonaldsov bom (le tega lahko z vstrajnim prosjačenjem zamenja za bon za Laško pivo ali več; vendar ne sprejemem odgovornosti za zdravstvene posledice njene odločitve :).

Še najkaj fotkic za posladek te čudovite narave:


4 komentarji:

Saša pravi ...

evo.. s prosjačenjem začnem kar zdajle, ker mam samo še enih 10 ur časa, preden se vidima:)
torej.. bi lahko pivo namesto hamburgerja? pretty please with cherry on top!

Simona pravi ...

hmmm-hmmm bom še razmislila do večera :)

andreja pravi ...

ooo, si ze nazaj! komaj cakam na podrobnosti s potepanja :-) upam, da se kmalu vidimo

Simona pravi ...

O andreja! Ja evo mene doma, že v polnem delovnem zagonu :) upam, da se čiprej vidimo. Piletim kaj čez vikend in se javim!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails