in nekateri včasih skoraj preveč improviziramo. Tako so današnji eminentni gostje bili postreženi z muffini, ki so se po moje statistično pomembno razlikovali od standardnih. Že na oko so bili previsoki, potem pa na okus premalo sladki in premalo rahli itd. Taki nastanejo, če te pri peki ne ustavi pomanjkanje niti kuhinjske tehtnice niti neakterih recimo precej pomembnih sestavin (masla, jogurta, navadnega mleka, kakava, modelčkov) in hočeš bit še malo biofrik in zamenjaš moko s polnozrnato, sladkor s tistim čisto ta rjavim. Na koncu ugotoviš, da sestavinam ustrezata le jajca in pecilni prašek. No, na srečo nekaterih to ni niti malo motilo :)
8 komentarjev:
tepih je top!
a ne, men se tud dopade. še pozim se bom lahko pretvarjala, da sedim na travi :)
res lušten tepih
mafine pa jaz ponavadi tudi tako nekako pečem, vedno rjav cuker, moka je pol-pol, pa sojino mleko, če ga le mam.
in nisem vedela (ali sem samo pozabila?), da tudi ti hodiš na jogo. kje pa?
ta komentar samo zato, da sem odkljukala za prihodnje komentarje :)
Hvala lili, ja z mojo jogo je tko, da jo je skoz po malem pa nikoli zares :) No letos pa sem rekla, da konec tej neorganiziranosti, skenslala sem španščino in hodim na jogo. V ajna studio, ki mislim, da si ga tudi ti pohvalila. Ful mi paše okolje in vaditelja, aštanga pa sploh ker je tko dinamična :)
ajna je super, ja! grem spet, zdaj ko pridemo čez praznike.
Sej res lili, a imaš kak recept za muffine? ali ti to kar na pamet? predvsem me zanima, a daš noti jajce? Kaj pa maslo/olje (jz sem bila prisiljena kar olivnega uporabit:) Tnx!
http://lilita-mosca.blogspot.com/2007/03/recept.html
dam pa včasih tut jajce not
dober tek
Objavite komentar