07 januar, 2010

Bela čarovnija





Takoj, ko sem prepoznala, da bom zamudila jutranji raport, tudi če bi mi v sekundi uspelo spihati ves včerajšnji sneg z avta, sem se odločila, da še malo bolj zamudim in grem peš. Bilo je res nepozabno. A se spomnite, ko smo bili mali in smo se pretvarjali, da smo čarovniki in da bomo vse okoli nas začarali v eno barvo? V prejšnjih dneh je to naredila narava, ko je iz mojih najljubši ljubljanski okoliš spremnila v belo kraljestvo. Doza pomirjevala in antidpresiva za cel dan paše tudi kadar je ne rabiš.

5 komentarjev:

Jaka pravi ...

simona, ti si edina na svetu, ki bi svoje čarovniške sposobnosti porabla zato, da bi svet barvala!!! no, ti pa bojan mogoče. vsi ostali bi leteli, premikali stvari, postali nevidni in gledali ženske, ko se preoblačijo, sperminjali svinec v zlato al kar koli že ;)

Simona pravi ...

nono, sej jz bi pol, ko bi prebarvala ali povzorčila tudi letala in premikala. No ali pa samo gledala in se smejala. Joj, spet maš prav :)

M pravi ...

Jaaaaa, tolk mi je všeč tale coprniška zima.
Upam, da si se pozdravila in si boš lahko privoščila kaj več zimske čarovnije, pravljice ... zakaj nimamo take besede, da bi delovala kot magic? no ... magic mislim

Saša pravi ...

v vseh teh letih mi nikol nisi povedala, da ti bi pa s palčko mahala in svet barvala!?!

Simona pravi ...

Saši, ja ker se mi to zdi tko samoumevno, da si vsi to predstavljamo, da mi skor na misel ne pride, da bi to izpostavljala. Tko kot sem bila dolga leta prepričana, da vsi vidjo številke in črke v barvah, pa jih žal ne :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails