29 oktober, 2007

Virusek Viruski

Enostavno ne morem verjet, da sem spet staknila virozo. Od prejšnje ni minilo niti še tri tedne. To sicer razloži mojo manjšo produktivnost v zadnjih dneh (če izvzamem, kako malo sem sploh naredila v celem mesecu), vendar mi to nič kaj ne pomaga pri izvedbi načrtov tega tedna.
Moram se namreč pohvaliti, da sem kljub rahlemu pritisku majhnih nadležnežev, ki sem ga začutila že včeraj popoldne, danes strašno resno zastavila izvajanje svojih kariernih ciljev. Tako sem po napornem dnevu v službi (na srečo olajšanem z mehiškim kosilom s Saško), šla še pridno v knjižnico iskat najnovejše članke, da bom lahko čez praznike pridno delala. In sedaj? Ja, sedim v knjižnici za računalnikom. Osebna diagnoza: visoka vročina (no ja, cca. 37,8). Ko vstanem, mi je slabo. Ne morem se spraviti domov. Jupi! Ampak bo treba. Zdaj zbiram pogum, da stopim ven na mraz in zgasnem v svojo posteljico. Sledil bo seveda ultra intenziven postopek zdravljenja (počitek, čajček, cedevita s kapljicami ameriškega slamnika, mamina masaža) in obljubim, da mu bo sledila daljša faza rehabilitacije kot prejšnjič.

10 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Težki časi so, ja, js sm cel dan grlo po malem privajal, da sem na koncu zmogel eno malo pizzo. Če ne druzga sem hotu vsaj bakterije nahranit. Iz solidarnosti častim jutri eno pest antibiotikov. Čez pa limonado (namesto podpisa ... )

Marko pravi ...

Pozdravi se!

Sofija pravi ...

Ježešna... Ne pozabi na med in domači šnops. Recept je od moje prababice: spij pol deci šnopčka zmešanega z medom pred spanjem. Zjutraj boš kot nova!
Baje da deluje- se fino prešvicaš.

Simona pravi ...

Oh ninček, skoda, da sem tako pozno vidla tvoj recept, pa žal tud naše stanovanje ne premore šnopca (kaka vodka bi se pa mogoče že našla). Včeraj sem spala že 8.30 in si upam rečt, da jezdele zjutri že precej bolš.
Aja, pa ta ura me je čist zmešala, kot je očitno se zbujam že pred budilko.

Simona pravi ...

Jupi! Preživela sem se še zadnjih par ur službe ta tened in zdaj se lahko res crkljam in zdravim do onemoglosti. Tud s šnopcom in limonado:)

Anonimni pravi ...

Držim pesti za čimprejšnje in temeljito okrevanje.
Glede jutranjega predčasnega zbujanja pa tole: tut men se je čist zmešal! Dans ob 6.30 sem bla kot sova. Mislim.. In to js! ;))Tako da se zate "rana ptička" sploh ne čudim..

Andreja pravi ...

šmrkam... šment, sem se ziher nalezla od tebe :-)

Sofija pravi ...

No, le napiši poročilo o šnopčku in medu. Kar se tiče ure... drage moje jaz sem ob 5.00 že cela pozlačena...

Kam pelje ta svet?:-)

Simona pravi ...

Ja, če sem čisto iskrena sem res popolne spala, potem pa sem g. Viruskega zatrla v kali - kako, ja z vodko in limodado kot se spodobi. Danes sem kot rožica, zdaj pa na delo veselo!

Sofija pravi ...

A sem ti rekla?!! Vidiš alko-budalko vse pozdravi, je kot taužent rožca:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails