23 november, 2007

Prazen bo...

V soboto je dan brez nakupov. Torej sem potrudila, da ne bom nič kupila. Če računam na to, da gremo ven, bom torej prepuščena na milost in nemilost brhkih fantičev in možakarjev, ki se bodo v vrsti grebli, kdo bo meni plačal pijačo J. No malo heca ne škodi. Je pa res, da to soboto ne bom imela problemov z nenakupovanjem, pa niti v nedeljo ali v ponedeljek, … vse tja do desetega naslednje meseca, ker sem preprosto povedano brez ficka, centa, evrčka…

Kdo je kriv? Moja nepremišljenost? Izgubljena denarnica s 5 evri pred nekaj tedni v Localu? Ne kriv je … MOJ NOVI LAP TOT! Ja, ja, jaz sem važna!Ko pa sem ga tako dolgo čakala. Ostaja pa mi 14 dni brez nakupov, kar navsezadnje mogoče niti ni tako slabo, da se malo odvadim tega, da si kupim vse, kar mislim da potrebujem. Se mi bo kdo pridružil?

5 komentarjev:

lili pravi ...

brez nakupov? ta bi bla pa pretežka. kaj bomo pa jedli? :-)

Simona pravi ...

No ne mislim dobesedno, ampak tako da skrčiš nakupovalni seznam res na minimum. Jz bom pojedla vse stare zaloge (baje je to tud po feng šuju dobr). Je pa pri tebi drugače, verjamem, da bi zdaj kupila cel tovornjak hrane, samo da bi Brina jedla :)

Anonimni pravi ...

ve babe ste smešne. simona pove, da ma končno nov računalnik in vse kar vas zanima je - ne kok ma rama, ne katero grafično, niti a je lep al ni oziroma kar je še najbolj pomembno, kok kil ma ... ne. vse kar vas zanima je, kaj boste jedle v soboto ;)

lili pravi ...

haha. to je pa najbolj smešen komentar ever! anonimni, zdaj si me pa v super voljo spravil/a.

lili pravi ...

jaz pokam od smeha! pa šele zdaj mi je potegnilo, da je anonimni definitvno dec! mislim, zadnje dni mi pa res počasi delajo možgani.
mogoeč zato, ker še nisem nič pojedla danes? :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails