01 januar, 2008

Res najdaljša noč

Pa sem le dočakala novo leto kot se spodobi z mojo najdaljšo nočjo ever. Začelo se je z valanjem po kavču, romantično komedijo, pršutom za želodček in vodko za glavo. Za pravo zabavo pa sva s s Petro šli tekmovanje pocukranih sms-jev, kajti tudi lepih želj je enkrat preveč, besedne zveze pa lahko postanje že prav smešne, ko se trudimo drugače povedati Pa srečnga pa zdravga!
Naslednja postojanka je bilo odštevanje z Zokijem, nazdravljanje z znanci in neznanci v gneči, iskanje mobilnih omrežij, strmljenje za ognjemetom in divji ples po tlakovcih z naključnimi veseljaki.
Ko se je mraz zdrinil čez dvojne debele nogavice, sem po neuspešnem poskusu osvojitve K4, odjadrala do tobačne na Oktobrov ples v maskah. Maske so se sicer kmalu v večini valjale po tleh, meni pa je bilo luštno, zabavno, ne preveč pijano, skupaj s skoraj vsemi mojimi najljubšimi, da sem se počutila, kot bi bil to moj lasten party. Po tem, ko nam je okoli pol osmih končno uspelo razveseliti organizatorje s svojim odhodom, se je stvar zavlekla še v pozni zajtrk s preresnimi debatami za skurjenje možganke in razbrazdane glasilke.
Zato me zdaj čaka nova naporna noč, ko moram nadoknaditi vse manjkajoče ure spanja, zato sem resnično vesela jutrišnjega dodatnega dneva za rehabilitacijo. Kako lepo, da živim v žurerjem prijazni državi!

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

vidim, da si se imela tud ti fajn. srecno tudi tebi :-*

Anonimni pravi ...

Sam res smo bli tečni. Vsi kelnarji so nas že gledali z zabuhlimi očmi in prosečim izrazom: pejte že enkrat spat! ;))
men je blo tut luštn.

lili pravi ...

no zdaj pa vem, kje ste pristali. lepo.

Sofija pravi ...

ja! Bilo je fino... kar za ponovit...

Marko pravi ...

Kmal bo pravoslavno novo leto ...

Anonimni pravi ...

Marko misli mi bereš! ;))

Marko pravi ...

Me veseli, da sva takole mentalno povezana :D Srečno torej vsem bralcem bloga (avtorica je že prejela lepe želje).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails