24 marec, 2008

Potica, potici, potice

Uradno sem skregana z vsemi vrstami potic. Začelo se je v soboto že pred žegnom s kokosovo, nadaljevalo z lešnikovo. Potem sem poskusila Ninino smetanovo (baje med bolj dietnimi) v nedeljo za zajtrk. Za velikonočni zajtrk spet lešnikova pa popolne spet. In potem danes za zajtrk, ja naša lešnikova seveda, pa pri teti namesto kosila orehova številka ena, ki jo je spekla sestrična. Seveda sem poskusila še orehovo dva izpod rok bratrančeve punce (se bojim zamer v žlahti). In ko sem se že od sitosti valjala pod mizo, je prinesla teta še potratno. Of, kako je bila dobra!
V občudovanju (oz. zgražanju) lastnih kapacitet za presnovo potice, se zdaj spravljam na aerobiko, čeprav imam zalog za naporne treninge verjetno še za cel teden. Joj saj res! Kje je bila pa pehtranova ?

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Tile na sliki sta videti slastno. :)
Mogoče pa tako mora biti: da se jih enkrat naješ, pa imaš za nekaj časa mir (jao, sem srečna, ker me potica ne spravi na kolena, in lahko drugim pametujem) :D

Marko pravi ...

Daj, meni mal pošlji, kar ne morš / nočeš pojest :D

Simona pravi ...

Joj Marko sori, zdej smo pa že vso pojedli. Se nam pa tule eni čokoladni mafini valajo, te kaj mika? Samo po moje preden pridejo do tebe bojo že čist čudni :) Veš kaj, ti kar malo domov prid pa greva na kako torto!

Marko pravi ...

Mene vse in vedno zelo mika :) Ampak velja, pridem sredi aprila, če preživim še dobra dva tedna matranja, trenutno mi kaplja švic od j*jc (da bo velikonočno, a z malo cenzure kot se spodobi).

lili pravi ...

joj, si mi lušte naredila. tule ne poznajo potice, seveda, ker je naša slovenska značilnost. in ko sem vidla to fotko, se mi je kar slina pocedila!

Bojan pravi ...

pa še s sabo s jo odnesla, pa nč bratcu pustila

Simona pravi ...

to pa ni res da jo nisem nič pustila! Odrezala sem samo en kos potratne (več si res nisem upala), mami je vzela ostalo ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails