02 marec, 2008

With the flow

Vikend je imel hudo regeneracijsko moč. Sicer so šle stvari malo po svoje, ampak si nisem pustila pokvariti dobrega razpoloženja. Tako me je včeraj na teku na Golovec napral dež (pa je bil kljub temu eden boljših jogingov letos), na poti v Kamnik smo trikrat pozabili zaviti (pa smo vseeno prišli pravočasno), Mojčina rojstno dnevna torta se je v sredini sesedla (pa smo jo kljub temu z veseljem zmazali).
Tako je podobno danes čudovito sonce danes segrelo sneg v hribih do te mere, da so zaradi ugrezanja naši hribovski cilji padli v vodo. Zato Kapelica na Molički planini še vedno ostaja neosvojeni cilj. Na srečo smo avto pustili dovolj spodaj, da smo se vseeno nahodili in nadihali (zaradi ugrezanja upamo celo na blažji muskrfibr), pojedli Marušine sendviče (definitivno na vrhu kulinaričnih izumov) in se nasončili na Planini Ravne. Razgled je bil fantastične, na žalost so fotke obupne, da o roza obarvanem panoramskem filmčku raje ne razlagam, ampak se bom drugič bolj tehnično podkovala. Zdaj sem polno pripravljena na nov teden, ki ga bodo poleg delovnih obveznosti zaznamovali dolgo čakana masaža in začetek španščine. Lep teden tud vam.!

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Pridna. Vidim, da nabiraš kondicijo. Že veš, kje boš 23. marca? ;-)

Simona pravi ...

Hm, glede na to da je takrat velka noč, se bom verjetno zjutraj sladkala s potico :) Zakaj?

Anonimni pravi ...

glede na to, da si pridna in teces ... :-) je pa res neprimeren datum ... skoda

Že veste, kje boste 23. marca?

Tekačice in tekači, ne zamudite velike otvoritve tekaške sezone – pridružite se nam na sedaj že tradicionalnem Malem kraškem maratonu.

vec na: http://www.klubpolet.si

Simona pravi ...

Ja res so izbrali neprimerni datum. Hvala za pohvale, ampak moje tekaške sposobnosti žal niso ne vem kakšne, ker grem teč ponavadi le enkrat na teden :) Tko da po moje več od družinske osmice ne bi spravila skupaj. A ti greš?

Anonimni pravi ...

bi sla, ampak mi datum ne ustreza ...

Anonimni pravi ...

Dragi moji- teh maratonov je ku dreka!
Bomo že izvohale datumsko bolj ustreznega in naredile cel žur iz njega;-)

Gre se za druženje- hitenje iz kraškega maratona na žegen (pa peka potice, barvanje jajc, pucanje...)... Nevem, nevem...

Lp tekačica N.

Simona pravi ...

Seveda jih bo še veliko! Sploh pa za Veliko noč me pa res ne spraviš od doma (če bi bila sobot še mogoče, v nedeljo pa ni šans). Žegen rules, pa verjetno bi se me oči odpovedal ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails