09 junij, 2008

Rajanje

Forčn kukiji

Za moj okus smo moje postaranje odlično obeležili. Najbolj sem ponosna na za domače razmere luškan in zelo okusen katering, ki bi mi težko uspel, če ne bi pomagala Maruša aka carica ljubljanske kuhinje. Predvsem ji gre vsa čast in slava, da je poslušala moje kaprice in malo čudne ideje, kot so korenček namesto bobi palčk in turjenje borovnic v čokoladno torto. Kot da ni bilo to že dovolj, mi je spekla še piškotke sreče v treh barvah, v katerih je bila igrica za popestritev večera. Svašta!

Pridna Šuši

Malo se mi je sicer ponesrečilo pri zadovoljitvi moških želodcev, saj so fantje brezciljno iskali meso. Na srečo me je rešil sosed, ki je iz piknika prinesel tono čvapov in ajvrja, in rešil moj ugled dobre gostiteljce.

Zebrica in kačica

Ponosna sem tudi na vse pogumne, ki so se odzvali na dress code zahtevo in se ovili v živalske vzorce. Pa na tiste, ki so odrekli fuzbalu, ki so prišli, čeprav so bili neskončno utrujeni, ki so se od daleč pripeljali in seveda na tiste, ki so do konca vztrajali v Ortotu. Za mano je torej še en kul žur (in bo mogel zaležti za slaba dva meseca). Moja glava je od sobote olajšana za nekaj možganskih celic pa tudi nekaj skrbi, kako se bo stvar iztekla. Sem pa bolj bogata za čudovite spomine in še lepša darila, s katerimi se bom lahko važila doma in po svetu. Za radovedne pa še nekaj fotkic tu.

Gepartka

5 komentarjev:

tjasa pravi ...

Ohoho, vse najboljše :)
Na tvojih albumih so pa vedno lahko prešerni nasmehi, da je kar užitek gledat :D

Marko pravi ...

Kaj to neki prehitevaš, ej :D lepo, da ste užival.

Simona pravi ...

@Tjaša Hvala!! To pomeni da smo se res lušno meli :)
@Marko Ja malo prehitevam, ker grem v soboto zjutraj že z otroci v kolonijo in dva tedna ne bo časa za žur :) Škoda ker te ni blo zraven, sam kaj si jaz morem, da se tam po nizozemski stepaš!

Anonimni pravi ...

Sem vesela, da je žur uspel...sicer brez mene...šmrk šmrk.
Pa kaj čmo, ne moremo bit na 2 koncih.
Res škoda, da te ne bom mogla več videt, preden greš.
Pa lepo se mejta.

Lp Bojana

Simona pravi ...

hej bojček, res si nam manjkala. Pa Tanja tud. No sej pridem čez 14 dni še za en teden domov, pa bo ziher kaka kava padla! A ne?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails