11 december, 2008

Zgolj slučajno nekaj o meni :)

Bila sem pofočkana in ker so mi take in podobne igri kul, sem valda takoj za. Zbrati sedem naključnih dejstev o meni mi je kar težka. Predvsem zato, ker dvomim, da so naključna. Tudi dvomim, da so dejstva - evo pa mamo že eno: kompliciram :)


1. Vesela sem sem, da je svet v barvah. Najbolj noro mi je pogledat pravkar ozelenel gozd, modro nebo nad zasneženimi vrhovi, kričečo roza majčko, oranžno puščavo, zlatne uhane, črno belo Cino, rumeno rdeč mango za zajtrk, turkizno barvo morja, ahhhh...

2. Zdi se mi kul, da lahko delam to, kar sem si želela. No skoraj. Da bo slovenski otroci zrastli v še bolj duševno zdrave osebe, ima največ zaslug likovna akademija, ki se je odpovedala mojemu strašnemu talentu (itak, da jim bo še žal). Tako so me prijazni psihologi sprejeli medse in mam srečo, da v tem fohu prav uživam. Iskreno povedano se mi zdi, da so tukaj moji potencialni najbolj izkoriščeni, pa čeprav včasih pogrešam čast in slavo iz sveta oblikovanja :).

3. Pri meni gre večina stvari na polno. Na polno delat, na polno lenuharit, žurat, uživat, ljubit, migat, se potepat, pospravljat, pametovat in včasih patit in kaj na polno zakomplicirat. Zato me je težko razumeti, ko sem v svojem zanosu enega stanja, ki je lahko čisto drugačen od prejšnjega. Čeprav moram potem večkrat razlagati, kaj je zdaj to z mano, mam filing da me ravno to dela živo.

4. Težko se upram čokoladi, sladicam in drugi dobri hrani. Zato me že celo življenje matrajo kile. Ne glede na to kaj kaže vaga, imam vedno občutek, da jih mam 5 preveč. Na srečo se z veseljem kdaj premigam in popravljam grehe. Zoprno je samo, kadar me kaj preveč vrže iz tira in začnem utehe iskati v magnumu z dvojno čokolado ;). Jah, vsak ma svoj križ (hvala bogu, mam vsej službo :).

5. Verjamem, da besede postanejo meso. Večina stvari se začne z drobno mislijo in se konča kot naša stvarnost. Zato se trudim, da pazim, kaj mislim in kaj rečem. Kdaj rata kdaj ne. Davek navadno ni previsok, čeprav včasih jamranje in šinfanje res paaaše :)!

6. Malo sem nerodna. Velikokrat mi pade kaj z rok, se popacam, ko ne bi bilo treba, po domači nallogi iz španščine mam bolj umazane roke od flumastrov kot Michelangelo ko je končal sikstinsko kapelo. Po navadi to sicer bolj moti ljudi okoli mene, jz pa se trudim bit čim manj očitna in se ne preveč sekirat.

7. Mislim, da imet nekaj rad pomeni zmago. Kakorkoli obračaš stvari je vedno bolj fajn delat nekaj kar maš rad, se potrudit za nekoga, ki ga maš rad itd, kar je vsakemu jasno. Sam zmaga pa je takrat, ko ti rata, da se odločiš, da boš nekaj imel rad, kar prej nisi in ti postane cel žur.

Koga pofočkat naprej je kar težka, ker je to Lili naredila že leta nazaj, Bojan je tudi že pečen, Tko da ostajate Sofi, Andreja, Andrej, Ana in Mojca.

4 komentarji:

andrejV pravi ...

In radi te imamo z vsemi tvojimi sedmini dejstvi o tebi.

Pofockan bom takoj, ko se uredim. Ves, kako imam situacijo in ce zacnem zdele iskat 7 svojih lastnosti, bodo same slabe prisle na plano :S

tjasa pravi ...

3 in 4 gresta dobro skupaj. Včasih na srečo, včasih na "jebelacesta". :)

No, 3 gre zelo dobro z vsemi ostalimi.

Fajn :)

Simona pravi ...

Hvala obema :)
Andrej ti pa nič čakat oa nič slabga pisat! Sej veš, če ne bo domače naloge, ne bo darila :)

Anonimni pravi ...

Simona, nisem pozabila, da si me pofočkala. Sem domačo nalogo preložila na drugo leto. Lepo praznuj :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails