14 januar, 2009

Kako prideš do srečnega dneva?

Tam na dnu te čudovite strani, ki jo zdaj berete (razen če me seveda ne vlečete v svoj reader), števec vsak dan neutrudno prešteje vse vas, ki zaidete na to stran. Čeprav mu ne posvečam ravno veliko pozornosti, se pa grem včasih narežat ključnim besedam s katerimi me nekateri najdete.

Danes sem po naključju ugotovila, da obstaja cela statistika teh fraz. Zmagovalni sta tile dve, ki na žalost nimata kaj dosti opravit z mano: hvala za rože in pustite nam ta svet. Bi pa prvi mogoče zanimal lastnika lokala, da naredi kako urnk spletno stran, pri drugem pa me je zaskrbelo, kako zelo se slovenci očitno bojimo za našo zemljico.

Nadalje mi je vedno hudo za vse tiste, ki na mojem blogu zaman iščejo nasvete. Že leta so popularni vodovodarji in veliko je zanimanja kako do statusa gospodinje. Všeč pa so mi tudi tile:
kako se odreči čokoladi (MENE vprašate?!!)
kdaj bom srečen (predlam da takoj začneš)
kako premagati špeh (haha, še ena zame)
kako gnezdijo kosi (po fužinski balkonih sodeč precej udobno)
kako premagati depresijo (no to bi se mogoče še našlo)
kako odmašiti lijak (rečeš denisu)
kak da gledam por (ne štekam)
metuljček ventil in kako ga uporabiti (svašta, a to tud obstaja?)
in še tale kako do potočke zijalke, ki je strašno hecen samo zato, ker tam še nisem bila, me pa ravno ta teden zanima za nedeljski izlet.

Pa še tile so tako simpatični, da si jih res od srca želim deliti z vami: simona sonce mojih dni (absolutno mojih tudi), obnaša se svojim letom primerno (kdo že?) in the last but not least: spoznal sem tako kosmato žensko, da mi vsi zavidajo! (komentar zanalašč izpuščen :). No, pa en srečen dan za vse!

3 komentarji:

tjasa pravi ...

Ti pa res znaš stvari tako lepo osvetlit, da bi se človeku kar smejalo. :)

Simona pravi ...

Hvala. Pa prosim: naj se ti smeje!

Simona pravi ...

Haha, najhitreje pa si pri meni, če poguglaš: osvajanje nedosegljivega fanta. Drugim na žalost, meni pa na srečo o tem res skoraj pojma :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails