20 september, 2009

Po sonček in ideje na Babin kuk

V sredo zjutraj sem priletela naravnost na predkongresno delavnico. Pošten delovni ritem se je vlekel do sobote, tko da če mi še kdo reče, da se hodi na kongrese samo žurat, mu pri priči pošljem vse svoje zapiske, da mi jih pretipka. Moram sicer priznati, da se trenutno težko spomnim, kaj sem se novega naučila, ampak prepričana sem, da bodo mulci navdušeni nad mojimi novimi updejti in da mi bo šef kar sam od sebe predlagal napredovanje.

Dokaz moje strašne pridnosti

Skratka, če ne bi videla obzidja z letala, bi se sedaj težko hvalila, da sem bila v Dubrovniku. Locirana sem bila na Babinem kuku in na -10 stopinj nastavljena klima je poskrbela, da sem se zvečer kot ledena kocka topila v bani namesto, da bi raziskovala znamenitosti in lokale. Padec koncentracije čez dan sem izkoristila za pretvarjanje, da sem na čisto pravih počitnicah, se prepričevala, da je voda morja še vedno ful topla in da bi mogoče še vedno rabila sončno kremo za svaljkanje po plaži.

Tim building na plaži

Za razliko od mene se je moj avto odločil, da se bo od včeraj naprej pretvarjal, da je že huda zima in da bo pihal izključno vroč zrak. In ker se trenutno ves moj prihodek steka v novo stanovanje (ki je mimogrede danes lepše in bogatejše za nov WC kotliček, iha!), Piki do nadaljnega opravlja vlogo privat mobilne savne. Morebitni zainteresirani se čimprej javite, ker se razervacije že polnijo!

Pa še malo večerne drame

2 komentarja:

Jaka pravi ...

the rule of thirds, na zadnji sliki ... :P

Simona pravi ...

hmmm... jah bolj wanna be :)
te bomo še mal prošprcev naučil...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails