07 oktober, 2010

Sončnožarkasto


Zanje dni redko ulovim kak sončni žarek, sem pa zato toliko bolj vesela in navdušena, ko me Saša nominira za sunshine blog award z naslednjimi pravili igre:
Pravila igre:
1. objavi sliko sunshine award na svojem blogu
2. posreduj nominacijo 12im blogom
3. linkaj nominirane bloge
4. nominirance obvesti s komentarjem na njihovem blogu
5. in še najpomembneje: z največjo ljubeznivostjo linkaj osebo za blogom, ki ti je podelila priznanje

Uf, veliko me jih navdušuje! Sašin in Lilin, ker sta tako super bloga, da bi ju verjetno brala, tudi če bi od zdaj naprej avtorici pisali čiste kozlarije. Op. p., ker je tako prvinsko direkten, da sem fovš. Andrejev, ker ima nore fotke z zanimivimi prigodami. Andrejin, ker mi je blizu. Metin, Frišnin in Black Bettin, ker so njihove ilustracije krasne. Indexed, ker je nadvse izviren in World of psychology, ker sem mali psihofrik. Blažev, ker se loteva tem tako temeljito. Renton, ki je vmes zaspal, a se je zbudil spet poln prebliskov. Vsem večna čast in slava!

Pa še mojih trenutno naj deset stvari: moja Puža, ljubi muc, obsijan gozd, zelen travnik, turkizno morje, prava kava, dobra knjiga, črna čokolada, prijateljski klepet in sončen dan.

A lahko povem še, da ne maram bolečih aft?

3 komentarji:

Andrej pravi ...

ooo, hvala za omembo med blogi...
ce se da kje glasovati zate, glasujem takoj :) Tvoji teksti so odlicni!

Simona pravi ...

Hej Andrej, pojma nimam :) Ampak hvala! Sej veš egotrip vedno paše :)

lili pravi ...

hvala za nagrado! :) tudi jaz te z veseljm berem, čeprav priznam, da v tej norišnici, ki se ji reče vsakdanjik, nimam časa čisto vsak dan sem gor zavit ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails