04 december, 2007

Oh ta odgovornost!

Mislim, da mi ni potrebno izgubljati besed o moji družabnosti, naravnanosti k ljudem, timskemu delu... No taka sem in tako tudi rada delam. Pa trenutno nimam te sreče. Delam sama (no včasih v pisarno uleti kak specializant, ki bi po mojem mnenju moral biti že v penziji) in vse je na meni. Ko srečam mentorja, se mi le-ta bolj ali manj prisrčno (upam da slišite moj ironično ciničen ton) nasmehne, nič me ne vpraša, nič ne priganja. Če ga jaz kaj vprašam, dobim takojh občutek, da ga priganjam in motim.
Tako pred mano je ogromna naloga, ki se dviga pred mano kot kakšen Triglav in jaz kar ne vem kje naj začnem gor lesti. Oziranje za markacijami bolj malo pomaga, ker na koncu ostanem sama s svojim delom. To ni nujno slabo, samo težko je začeti. Težko je prevzeti odgovornost za ekspedicijo na to goro. Za napake ne bo moč nikogar kriviti, še manj za nenarejeno delo. Pa kaj mi drugega preostane kot zavezti gojzarje in začeti počasi lesti. Haha, že vidim, kako bo veselo na vrhu!

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Me sploh ne skrbi!
Če si po Himalaji plezala, boš pa še tale pukl premagala! ;)))
Js vem, da boš uživala tudi na poti gor!

Sofija pravi ...

That's the spirit!:-)

Sej veš- vse poti vodijo na Triglav. Glavno ? je le katero smer boš ubrala:-)
Cmok.

Tanja pravi ...

Se strinjam z zgornjima komentarjema!
Ampak te pa tud ful razumem - mentorja imaš z razlogom in sigurno bi lahko (moral) dat kakšen orientacijski namig. Halo?!
Me kr živčno naredi to razmišljanje. Da se nobenemu ne da ukvarjat z MR.. ampak rezultati se pa kar pričakujejo...

Simona pravi ...

hvala kokoške moje za razumevanje in podporo, danes špricam službo iz principa (hecam se, prehlad se mi spet širi na pljuča pa raje počivam)!

Anonimni pravi ...

Ja veš to so po moje še posledice socializma in prejšnega režima...pač državne službe itd..."edina tvoja naloga je, da si tam in čakaš, da greš domov" in seveda če pa koga zmotiš pri celodnevni pavzi..je povsem logično, da je slabe volje...očitno se moraš naravnat na off. :)
Si pač preveč pridna za tašen kolektiv...
Vsi vemo in verjamemo, da se boš znašla in sporazumela...
:)
LP Bojana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails