14 julij, 2008

Pocitnice v Cuscu

¡Hola!
Ze tretji dan se potepava po Cuscu. No, ce lahko temu sploh recem potepanje, v bistvu se malo setava po mestu in bereva knjige. Andrej je bil predvcerajsnjem uradno krscen za backpacerja z blazjo zastrupitvijo s hrano, tako da mu je ljubsa blizina WC-ja kot kaksni bolj naporni podvigi. In ker zdravju najbolj koristi pocitek, sem si vceraj sama bistrila glavo po Cuscu.


Ujela sem festival na glavnem trgu, ki poteka vsako nedeljo in v ritmih pleh muske obcudovala peruanske otrocicke v solskih uniformah ter simpaticne postopajoce mlade turiste. Pila sem kavo na trgu in razmisljala o nicemer. Ujela sem maso v katedrali na glavnem trgu in se sprehodila do Jezusa na hribcku (prav vzgledno krscansko za nedeljo, a ne? - lahko nekdo to prosim pove ociju:). In v takem podobnem ritmu nadaljujem tud danes, najverjetneje se jutri, potem pa ce bo sreca mila ze ugledam pregresno dragi Machu Pichu.




Dolgujem vam se reportazo iz Cerro Blance. Pridruzilo se nama je se sest belgijcev, ki so sli na vrh sopihat, le zato da se bodo dol bordali. Pa sva se tud midva probala bordat po neskoncno lepih sipinah. Sipine pa so bile tudi neskoncno dolge, zato sem imela na koncu ze poln kufr peska in borda, sonce je bilo tud vedno bolj neusmiljeno, pred ocmi pa so se mi sprehajali kozarci vode (ki nama jo je nazalost zmanjkalo saj se je tura precej zavlekla). Tako res dobis obcutek kako lepa in kruta je lahko hkrati narava. No pa se nekaj slikc, za najbolj radovedne pa se Andrejevi vtisi.




8 komentarjev:

Anonimni pravi ...

waw, glej jo borderko! :)

sem ti kr mal fouš..

pa da ne boš mislila, da za bordanje:) ne, ne.. zavidam ti potepanje

Rok pravi ...

Slej ko prej preide tudi pogostejse srecevanje s skoljko, sploh ce te mikajo vse sorte specialitete. Verjamem pa, da sta zalozena z vsemi moznimi arcnijami, tko da bosta kmal spet v polnem zagonu.

Katarina pravi ...

bravo sipinska borderka!pol pozimi ne bo problemov :)
dobrga sopotnika si si izbrala,ce je fotograf, potem bosta imela krasne fotke! upam,da cim prej ozdravi.
mi smo se vrnili z morja.in ze razmisljam, da bi blo treba spet kam it. zato ti se toliko bolj privoscim perujsko potovanje!

Anonimni pravi ...

uaaauu. kak dobra fotka!
Sej vemo,da si fotogenična, ampak tale slikica je pa res fajna!

Fajn, da sta fajn!
LP

Anonimni pravi ...

Ha, sej ne morem verjet kaj vse znas, celo bordas, bravo!!!
Skoda za Andreja in tisto skoljko, ki jo ima trenutno najraje. Verjetno je tudi to za nekaj dobro, pa ceprav je neprijetno.
Lepo se imejta se naprej
Lp Bojana

Ps(Anrej ima pa res lepe fotke) :)

Unknown pravi ...

hej,
Da ne boš mislila da ne grem nič na tvoj bloog pogledat kje lutaš in kaj se s tabo dogaja.
grem grem, ko le najdem v službi kaj časa. Joj, takoj bi šla bordat po pesku in ziher se nebi naveličala. No, zdaj ko vidim da znaš, pa grema pozimi še na bordat na sneg :)
uživaj

Simona pravi ...

Hej narode!
Danes sva se vsa zbita vrnila iz machu pichuja in ko prideva spet do neta sledi reportaza.
Drugace pa se Andrej zahvaljuje za vse pozdrave, ker so ocitno pomagali in je ze skor cist OK.
Kare se pa mojega bordanja tice... Ne bi se ravno hvalila, tiste fotke ko sem na riti so bolj bizarne:) Priznam pa da se mi je kar dopadlo...
Se beremo jutri ali pojutrisnjem, ko bom spet v zagonu...
Polube!

Urška pravi ...

Hej hej ... kul fotka ;) pa uzivita se naprej, me zabavas s svojim pisanjem ;)!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails