22 april, 2009

Grešnica s pokoro

Ponižno podajam prijavo svojega kaznivega dejanja 3. člena frišnega Modnega zakonika. Priznam, da me je na kriva pota zanesla predvsem neustavljiva želja po poškodovanju vseh vidnih struktur (od mrežnice do okcipitalnega korteksa) naključnih nedolžnih mimobežcev. Zavoljo lastne udobnosti in mehkobe sem bila pripravljena tvegati vse grozne obsodbe in kazni, ki si jih ponovno sploh ne upam prebrat.


V bran naj povem, da sem za pokoro vsaj v službi poskušala upoštevati vse svoje srednješolsko znanje, intuicijo in uradno zdravniško diagnozo pokvekane hrbtenice, in prešla na marsikaterim očem blagodejnejše natikače. Vse, le da ne bi bila ponovno ponižana :)

4 komentarji:

PolonaP pravi ...

ok, ok.
Ampak samo če je diagnoza RES zdravniško potrjena.
(če ti jo je spisala soseda, medtem ko sta kofetkali in se zalivali z Baileysom :"brahhhhahhhaaaah, dej napiši še, da imam kurje oko....bruahhhhahhhha, hik, hik, bruaahhhaha..." bo Modna policija to ugotovila in ustrezno ukrepala.

matilda pravi ...

Popart čolnički so sprejemljivi;-)

Simona pravi ...

:) Uradna uradna diagnoza začetek zgodbe je tu http://srecen-dan.blogspot.com/2008/12/zdravje-pa-to.html končna diagnostika pa bo končana v sozvočju s slovenskimi razmerami v zdravstvu torej čez kakšno leto, ko pridem na vrsto ;)
Tu bi rajš bejlija! :)
Drugač so pa Birkisi neverjetno udobni pa še švic pijejo :) ampak to modno policijo verjetno čist nič ne briga, a ne?

PolonaP pravi ...

Ne, to modno policijo čist NIČ briga.

Kam bi prišli, če bi stvari ocenjevali po tem kako dobro vpijajo švic! Poznam modele, ki bi živeli z bombažnima brisačama pod pazduho.

tcccc, tccc!

(sori za hrbet. Kolk smo že stare. Jaz sem tudi že tam, da na par let po rezevrne dele hodim.)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails